Företagspresenter

Företagspresenter
När det gäller företagspresenter och avtackningsgåvor är vi både enormt stolta och malligt säkra på att vi slår de flesta på fingrarna. Vår ide är att den present som företaget räcker över för att avtacka en medarbetare, eller som tack till en föreläsare på ett seminarium, skall vara användbar och vacker. Ja den ska helt enkelt betyda något eftersom det ligger i begreppet present! Den ska inpränta ett minne av givaren.

Hur vanligt är det inte att man får en blomsteruppsättning med tallkottar o liljor o en röd trädgårdstomte mitt i, eller kanske 2 köksknivar i en låda samt 3 udda handdukar i äkta frotté eller en enrisrökt polsk vildsvinskorv som inte går att ha inomhus?. Jo ni känner säkert igen er som både givare och mottagare och hur bestående intryck gör en sådan gåva egentligen? Eller är den kanske rent av kontraproduktiv? Ja när det med all tydlighet framgår att givaren bläddrat 3 minuter i en katalog på internet och klickat i trädgårdstomte... Att det sedan blev en ganska dyr trädgårdstomte kanske inte reparerar skadan...

Det vi på Mölle Krukmakeri kan lova dig är att din present denna gång blir något mottagaren kommer minnas. Och att den trots att det är helt vanligt genuint helsvenskt hantverk inte blir dyrare än den fina kinesiska tomten o de taiwanesiska köksknivarna!

Vi anpassar förstås innehållet efter ditt önskemål, vilket kan vara en präglad text eller logga i godset, ett brev/kort från dig i varje presentförpackning, eller kanske en kombination av delikatesser och keramik? Hur som helst så levereras varje gåva i en fin kartong med krukmakeriets historia tryckt på insidan, ett brev med den keramiska hantverksprocessen beskriven, och varje låda är inslagen i valfritt band med keramikbricka samt slutligen placerad i var sin ribbpåse med band i handtaget. Mottagaren kommer vrida o vända på sin present, han kommer läsa om den , han kommer förstå hantverket och han kommer att tänka på den som gjort sig besvär att välja ut en sådan present till honom. Och sedan kommer han använda den under många år framöver. Den här presenten stoppas inte undan i något skåp inte.

Under åren har vi hjälpt både små och stora företag, ja till och med gigantiska företag, att göra avtryck hos sina kunder och många återkommer varje år. Har du arbetat för McDonalds, Schenker, Sandvik, Kullaflyg, Höganäs kommun, Group F12 och Melker Andersson eller Niklas Ekstedts restauranger mfl. så har du kanske redan stiftat bekantskap med oss, i annat fall är du välkommen att prova!

Har du frågor eller vill du beställa en handgjord och alldeles ovanligt användbar gåva från ditt företag så slå en signal på:
0708 72 03 06 eller 042 34 79 91
och tala med överstekrukmakerskan Lisa.
Varmt välkomna!